ADG FAD, Chill Laus, Motion graphics, Xerrada / Charla

CL 90 BCN

[cat] Com que ja estem a finals de mes, aquest dimecres 28 tenim Chill Laus. Per aquesta ocasió apostem per un estudi creatiu de nova fornada, Manson, que ho està petant. L’estudi està format per quatre col·legues, que després de diferents trajectòries es van trobar per complementar-se, i així poder desenvolupar treballs per a diferents mitjans de comunicació, sense imposar-se límits. Ja fa un any que van començar l’activitat en comú i ja han fet feines de gran impacte, ja sigui amb vídeo filmat o animació. A part han col·laborat amb artistes i professionals de diferents sectors per realitzar anuncis per a grans companyies, vídeo-clips o peces més petites, però de gran repercussió. Si vols conèixer-los no et perdis aquest dimecres el Chill Laus al DHUB. obrirem les portes a les set de la tarda per fer unes Moritz i començar la xerrada a dos quarts. Com sempre per reservar i trobar més informació cliqueu aquí.

[es] Como ya estamos a finales de mes, este miércoles 28 tenemos Chill Laus. Para esta ocasión apostamos por un estudio creativo de nueva hornada, Manson, que lo está petando. El estudio está formado por cuatro colegas, que después de diferentes trayectorias se encontraron para complementarse, y así poder desarrollar trabajos para diferentes medios de comunicación, sin imponerse límites. Ya hace un año que comenzaron la actividad en común y ya han hecho trabajos de gran impacto, ya sea con vídeo filmado o animación. Aparte han colaborado con artistas y profesionales de diferentes sectores para realizar anuncios para grandes compañías, video-clips o piezas más pequeñas, pero de gran repercusión. Si quieres conocerlos no te pierdas este miércoles el Chill Laus en el DHUB. abriremos las puertas a las siete de la tarde para hacer unas Moritz y comenzar la charla a y media. Como siempre para reservar y encontrar más información haz clic aquí.

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields