ADC*E, ADG FAD, Chill Laus, Disseny gràfic / Diseño gráfico, Festa / Fiesta, Premis / Premios, Publicitat / Publicidad

CL 91 BCN

[cat] El proper dimarts 24 novembre, a dos quarts de vuit del vespre, al Chill Laus farem l’ADC*E Night, on lliurarem els premis als guardonats espanyols de la 24a edició dels Premis del Art Directors Club d’Europa. Aprofitant que els tenim, ells mateixos ens explicaran les peces guanyadores. Els tres ors han estat: “Strange Plants” de Folch, “Grafting Architecture” de Bildi Grafiks i “There is no bigger prize than sharing” de Leo Burnett Madrid. I les 4 plates: “Canal+ Rebrand” d’Erretres, “Llavors” de Senyor Estudi, “Abortion Travel” de DDB Spain i “Christmas Zoetropes for TVE” de Cómodo Screen. A part tindrem a dos membres del jurat, en Marc Català de Mucho i en Miguel Ángel Duo de China. Evidenment als Nominats també se’ls donarà els seus diplomes i com sempre acabarem amb musica, aquest cop a carrec de DJ Pablo Benito, pica-pica i cervesa Moritz. Més informació aquí!

[es] El próximo martes 24 noviembre, a las siete y media de la tarde, en el Chill Laus haremos la ADC*E Night, donde entregaremos los premios a los galardonados españoles de la 24ª edición de los Premios del Art Directors Club de Europa. Aprovechando que los tenemos allí, ellos mismos nos explicarán las piezas ganadoras. Los tres oros han sido: “Strange Plants” de Folch, “Grafting Architecture” de Bildi Grafiks y “There is no bigger prize than sharing” de Leo Burnett Madrid. Y las 4 platas: “Canal + Rebrand” de Erretres, “Llavors” de Senyor Estudi, “Abortion Travel” de DDB Spain y “Christmas Zoetropes for TVE” de Cómodo Screen. Aparte tendremos a dos miembros del jurado, Marc Català de Mucho y en Miguel Ángel Duo de China. Evidentemente a los Nominados también se les dará sus diplomas y como siempre acabaremos con música, esta vez a cargo de DJ Pablo Benito, picoteo y cerveza Moritz. Más información ¡aquí!

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields