ADG FAD

European Creativity Festival

European Creativity Festival[cat] European Creativity Festival: barrejar i agitar
Quan tot està canviant, què podem aportar des de la creativitat? La resposta està en barrejar i agitar, i molt millor si els ingredients són d’allò més heterogenis, imprevistos i xocants. L’Art Directors Club of Europe ho té clar i aquesta és la fórmula del proper European Creativity Festival. Subratllem bé les dates perquè el programa promet: 13, 14 i 15 d’octubre al Disseny Hub.

El festival es presenta sota el concepte The Hybridscape, i és justament això: un panorama de la hibridesa, de l’encreuament d’idees, del que pot donar de si la mixtura de móns aparentment aliens entre si. Es tracta d’explorar aquestes connexions a través de sis converses inèdites, que a un ritme molt dinàmic posaran cara a cara perfils molt diversos. Una locutora davant d’un il·lustrador, un cuiner amb un artista, gent del món del disseny davant de cineastes, inversors o estrategs, un ballarí davant un compositor… El segon dia el públic pren el protagonisme a través de diverses experiències, tallers i un molt esperat hackaton centrat en el desenvolupament de startups. L’esdeveniment culmina amb l’anunci dels guanyadors dels ADCE Awards 2016 i una festa per seguir aprofundint en matèria de connexions, mescles i còctels diversos.

El programa i la informació pràctica està a: www.EuropeanCreativityFestival.com

[es] European Creativity Festival: mezclar y agitar

Cuando todo está cambiando, ¿qué podemos aportar desde la creatividad? La respuesta está en mezclar y agitar, y mucho mejor si los ingredientes son de lo más heterogéneo, imprevisto y chocante. El Art Directors Club of Europe lo tiene claro y esa es la fórmula del próximo European Creativity Festival. Subrayemos bien las fechas porque el programa promete: 13, 14 y 15 de octubre en el Disseny Hub.

El festival se presenta bajo el concepto The Hybridscape, y es justo eso: un panorama de lo híbrido, del cruce de ideas, de lo que puede dar de sí la mixtura de mundos aparentemente ajenos entre sí. Se trata de explorar esas conexiones a través de seis conversaciones inéditas, que a un ritmo muy dinámico pondrán a perfiles muy diversos cara a cara. Una locutora frente a un ilustrador, un cocinero y un artista, gente del mundo del diseño frente a cineastas, inversores o estrategas, un bailarín ante un compositor… El segundo día el público toma el protagonismo a través de varias experiencias, talleres y un muy esperado hackaton centrado en el desarrollo de startups. El evento culmina con el anuncio de los ganadores de los ADCE Awards 2016 y una fiesta para seguir profundizando en materia de conexiones, mezclas y cócteles varios.

El programa y la información práctica está en: www.EuropeanCreativityFestival.com

speak up

Add your comment below, or trackback from your own site.

Subscribe to these comments.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*Required Fields