FAD
Inici > Premis > Premis Delta

Premis Delta

 

El principal motor de les activitats de l'associació des de la seva creació han estat els Premis Delta, atorgats en reconeixement a la labor dels dissenyadors industrials i les empreses productores. Des de la seva primera edició el 1961, els Delta han estat per als dissenyadors i les empreses del país un important canal de promoció i una valuosa plataforma per al reconeixement públic. Els Premis Delta tenen com a objectiu celebrar l'excel·lència en el disseny i posar en relleu la seva importància com a eina privilegiada per a generar riquesa en una economia industrial, i el seu paper fonamental com a expressió dels nostres valors socials i culturals. El disseny industrial és el procés que dóna forma a la multitud d'objectes anònims amb els quals convivim dia a dia, i els fa possibles. Darrere de cadascun d'ells, hi ha un professional que ha treballat amb responsabilitat pensant en l'usuari final, en la fabricació, en la creativitat aplicada i en la competitivitat, i una empresa que ha apostat pel disseny com a valor estratègic.

Aquest any, i ja per tercera vegada, els Premis Delta i les Medalles ADI se celebren en el marc del FADfest com a part del Barcelona Design Festival, la primera edició del qual va tenir lloc al 2011 i va posar en relleu l'energia i la riquesa de Barcelona en el camp del disseny. La incorporació dels Delta al FADfest ha significat que, per primera vegada des de principis dels anys 90 –en plena eufòria preolímpica–, els premis passen de ser biennals a celebrar-se cada any. En un àmbit de cicles productius relativament llargs com és el disseny industrial, i en un moment de serioses dificultats econòmiques, ens continua sorprenent gratament tant el nombre de participants, molts d'ells internacionals, com la qualitat de les propostes. Així, posem de relleu en aquesta convocatòria la presència de productes que surten al mercat gràcies a processos d’autoedició, un reflex de l’esforç i iniciativa de professionals que troben vies de producció alternatives.

www.delta-awards.com

 

 • 01.01.1970 Premis Delta: 50 anys amb el disseny 1960-2010

  L'exposició "Premis Delta: 50 anys amb el disseny 1960-2010" reuneix per primera vegada una àmplia selecció retrospectiva d'objectes guardonats amb els prestigiosos Premis Delta, atorgats des de 1961 per ADI-FAD. Palau Robert, d'octubre de 2010 a juny de 2011

 • 01.01.1970 Foto Delta't

   

  Original concurs de fotografia per convidar a buscar i trobar premis Delta a la vida dels participants. Obert al públic en general, que pretén reunir el màxim nombre d’instantànies on aparegui retratat un disseny premiat amb un Delta.

   

 • 01.01.1970 Foto Delta't i festa de clausura dels Premis Delta

  El mes d'activitats paral·leles dels Delta es clausura amb una gran festa i amb el lliurament de premis del concurs de fotografia Foto Delta't.

 • 01.01.1970 Premis Delta 2009 de disseny industrial

  La cerimònia de lliurament dels Premis Delta de disseny industrial, que organitza ADI-FAD cada dos anys des de 1961, té lloc a partir de les 20:00 h. al FAD. També s'inaugura l'exposició dels productes seleccionats a la Sala d'exposicions del FAD.

 • 01.01.1970 Redelta't. Reinventant els Premis Delta

  Coincidint amb el cinquanta aniversari dels Premis Delta de Disseny Industrial, joves professionals n'interpreten algunes de les peces més significatives i ens presenten el projecte resultant amb un cara a cara amb l'autor de la peça original. 

 • 01.01.1970 Premis Delta: 50 anys amb el disseny 1960-2010

  Inauguració: 6-10-10, Palau Robert, 19.00.
  L'exposició "Premis Delta: 50 anys amb el disseny 1960-2010" reuneix per primera vegada una àmplia selecció retrospectiva d'objectes guardonats amb els prestigiosos Premis Delta, atorgats des de 1961 per ADI-FAD, l'Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts
  i el Disseny de Barcelona.

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament