Inici > Quant a > Fes-te soci

Fes-te soci

Fes-te soci del FAD!

• Contribuiràs a fer possible l’existència d’una entitat que des de 1903 treballa per la cultura de l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny, la comunicació visual, la moda, l’art i l’artesania. La tasca del FAD ha contribuït a l’excel·lència d’aquestes disciplines i al seu re­coneixement per part de les institu­cions i la societat civil.

• Disposaràs d’entrada lliure, preferiblement amb cita prèvia, a Materfad, centre de materials de Barcelona, on podràs con­sultar la base de dades i l’exposició permanent.

• Tindràs dret a una consulta telefò­nica amb un advocat especialitzat en assumptes professionals (drets d’autor, laborals, etc.).

• Amb el carnet de soci tindràs accés a la biblioteca del COAC, on es troba el fons bibliogràfic del FAD, i al Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona.

• Tindràs accés a les dades de contacte de tots els socis.

• Tindràs accés gratuït o preferent a les activitats que organitza el FAD i les associacions: exposicions, conferències, cursos, cerimònies dels premis i activitats periòdiques, com el FADfest, l’Arquinset, els Tallers Oberts, els ADCE Awards i les sessions The making of…, Chill Laus i 30 + 30.

• Disposaràs d’un espai propi a la web del FAD, on figuraran les teves dades i on es poden mostrar els treballs professionals. Aquesta base de dades permet trobar i ser trobats segons uns paràmetres de cerca professional. Totes les dades són actualitzables.

• Tindràs presència al directori de socis de l’anuari del FAD (digital), una guia de contactes de referència en el sector de l’arquitectura i del disseny.

• Podràs donar informació, a través del FADNEWS, el butlletí setmanal del FAD, sobre les activitats més importants que organitzis.

• Rebràs el clipping del FAD, un recull de premsa diari de les notícies aparegudes en els mi­tjans generalistes espanyols sobre aquests sectors.

• Rebràs informació sobre tots aquests sectors a través d’un but­lletí d’informació setmanal en línia, el FADNEWS, i altres trameses. També rebràs trameses pròpies de l’associació a la qual estiguis ads­crit. En aquestes peces informatives hi ha invitacions a actes, exposi­cions, convocatòries, conferències, presentacions i premis organitzats pel FAD i altres entitats.

• Rebràs periòdicament DESIGNBEATS, una selecció periòdica d’articles sobre disseny, arquitectura i art proce­dents dels blogs i les web sobre disseny més influents a escala internacional.

• Amb el carnet de soci obtindràs descomptes en un ampli ventall de centres culturals, museus i botigues.

• Tindràs inscripcions gratuïtes o descomptes a tots els premis que convoquen les associacions: Laus, Premis FAD d’Arquitectura i Inte­riorisme, Delta, Enjoia’t, Premis MODAFAD, Premi Habitàcola, Premi ARTFAD, etc., i a més en rebràs els catàlegs gratuïtament.

• Tindràs inscripcions gratuïtes o descomptes a activitats organitza­des per altres entitats amb les quals la teva associació té acords.

• Podràs fer ús de les àrees de reunió situades a la rambla de les oficines del Disseny Hub Barcelona, seu del FAD.

• A l’assemblea general rebràs l’obra gràfica d’un artista de recone­gut prestigi.


Fes-te empresa sòcia o patrocinadora del FAD!
I a més de les avantatges anteriors…

Tindràs la primera consultoria gratuïta en I+D a Materfad, centre de materials de Barcelona.

Tindràs el nostre suport alhora d’organitzar i difondre les activitats de la teva empresa (conferències, tallers, taules rodones…) destinades a divulgar la cultura del disseny i l’arquitectura.

Rebràs assessorament en les estratègies de disseny i en l’organització de premis, exposicions i altres activitats de comunicació.

Rebràs assessorament en la creació de projectes de patrocini d’acord amb les necessitats i els interessos de la teva empresa.

Faràs xarxa, tenint contacte directe amb altres empreses sòcies, juntes directives de la institució i personalitats de l’àmbit del disseny i l’arquitectura.

Entraràs en contacte amb el públic objectiu del FAD: Dissenyadors, arquitectes i altres professionals vinculats a les indústries creatives. Perfil urbà, amb una mitjana d’edat entre 30-60 anys, professionals (líders d’opinió i prescriptors), estudiants del sector i públic general interessat en la cultura del disseny.

Interaccionaràs amb les nostres xarxes socials.

DESIGNBEATS és també una eina d’analítica social media per empreses i marques. Com empresa sòcia o patrocinadora tindràs…

- Anàlisi sobre presència on line en mitjans digitals especialitzats en disseny (primera cerca gratuïta)
- Descompte en serveis de consultoria i optimització de la presència on line.
- Descompte en serveis de monitorització de la conversa on line.


Gaudiràs de gratuïtats i/o descomptes en el lloguer d’espais del Disseny Hub Barcelona, seu del FAD - Espais disponibles

La teva marca tindrà visibilitat en diferents suports de l’edifici Disseny Hub Barcelona, seu del FAD.

Tindràs presència corporativa en diferents suports del FAD: webs, publicacions, banderoles…

Tindràs gratuïtats i/o descomptes en espais publicitaris com ara bànners al FADnews i a la web del FADfest, pàgines als catàlegs dels premis… etc.

Disposaràs de suports d’alta visibilitat durant esdeveniments com el FADfest.

En funció de l’acord econòmic, aquestes contraprestacions es poden ajustar o ampliar amb l’associació corresponent (cas de les Empreses sòcies) o amb el departament de patrocini del FAD (cas dels Socis protectors, Promotors oficials i Àngels del FAD). Per parlar d’oportunitats de col·laboració si us plau contacta amb nosaltres: fad@fad.cat

* Descarrega't els estatuts del FAD.

Formulari de contacte per fer-se soci

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament