FAD
Inici > Projectes > Materfad. Centre de materials de Barcelona

Materfad. Centre de materials de Barcelona

 

Materfad facilita la transferència tecnològica entre sectors tan diferents com la biotecnologia, la construcció, el transport o el tèxtil, entre d’altres. La seva tasca de vigilància tecnològica li reporta un coneixement exhaustiu de les tecnologies i els materials nous utilitzats multisectorialment. Això li permet detectar materials i tecnologies d’un determinat sector amb potencialitats de ser aplicats en un altre, i oferir aquest coneixement a les empreses i professionals que utilitzen els serveis de consultoria de Materfad.

A Materfad es troben representades totes les famílies de materials (biomaterials, ceràmics, compostos, polímers, etc.). El seu caràcter transversal el converteix en un catalitzador de la innovació entre universitats, centres tecnològics, empreses, dissenyadors, industrials, enginyers i arquitectes.

Els materials, processos i tecnologies incloses en Materfad estan comercialment disponibles i representen una visió pluridiciplinar completa sobre la innovació en el camp dels materials.

www.materfad.com

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament