FAD
Inici > Projectes > FADfest. Barcelona celebrates design

FADfest. Barcelona celebrates design

 

La gran cita anual del disseny. Des de Barcelona per a tot el món, el punt de trobada de professionals, empreses i públic entorn de la cultura del disseny.

El FADfest és l’esdeveniment anual del FAD que celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Un aparador per descobrir les millors propostes de l’any en arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, publicitat, disseny industrial, artesania, art i moda que s’ha celebrat a Barcelona entre el 26 de juny i el 12 de juliol en el marc del Barcelona Design Festival, que segueix fins a l'octubre de 2012.
 
Comença la segona edició del FADfest, una quinzena plena de premis, conferències, debats, tertúlies i moltes altres activitats relacionades amb el disseny. Per gaudir dels treballs dels   guanyadors i finalistes dels diferents premis, et convidem a visitar la “FADexpo: el millor disseny de l’any” que seguira oberta fins el 24 de setembre a la seu del FAD (Pl. dels Àngels 5-6 de Barcelona).

www.fadfest.cat

Enviant...
El correu electrònic s'ha enviat correctament