Exposició dels Premis Enjoia’t 2018

ho

La mostra recull les peces dels 20 seleccionats d’enguany i les corones dels alumnes de l’escola Llotja.

L’edifici Disseny Hub Barcelona s’omple de joieria durant els mesos de setembre i octubre amb els Premis Enjoia’t 2018, organitzats per l’A-FAD.

Les activitats al voltant de la joieria contemporània arrencaran a partir del dijous 13 de setembre amb la inauguració de l’exposició dels Premis Enjoia’t 2018. Es podrà veure fins el divendres 5 d’octubre al vestíbul de la Planta B de l’edifici Disseny Hub Barcelona.

La mostra recull les peces dels 20 seleccionats d’enguany, provinents d’11 països diferents, tant d’Àsia com d’Europa. L’exposició es transforma, així, en una clara oportunitat de veure els diferents llenguatges artístics dels joiers i joieres contemporanis, però també les mirades culturals que influeixen en el resultat final.

D’altra banda, l’A-FAD dona suport a la creació joiera local amb la col·laboració de les escoles. Enguany els alumnes de joieria de l’Escola Llotja són els encarregats de dissenyar les corones de les quals, una d’elles, servirà per coronar al guanyador o guanyadora del Premi d’Opinió.

A l’exposició es podrà prendre el pols a la creació joiera actual, tant a nivell professional com dels estudiants. La inauguració, que va tenir lloc el dia 13 de setembre a partir de les 19h, es va poder gaudir dels vins Domènech Vidal, un celler arrelat al Penedès que fusiona el món de l’art i la viticultura.