#7 Laboratoris de l’A-FAD: Fer paper a l’Ex-Bar

ho

Taller pràctic on aprendràs a  fer paper a mà amb filigranes impreses en 3D en un espai singular, tot imprès en tecnologia 3D

El proper divendres 8 de novembre a les 19.30 h tindrà lloc la setena edició dels Laboratoris de l’A-FAD en un entorn immillorable, l’Ex-Bar, per aprendre a fer paper a mà amb filigranes impreses en 3D.

Comptem amb la presència de Victòria Rabal, presidenta de l’A-FAD i directora del Museu Molí Paperer de Capellades per explicar-nos com fer paper artesanalment amb l’ús de filigranes en 3D a l’espai Ex-Bar, tot imprès en 3D. Aquest Laboratori de l’A-FAD uneix l’artesania de llarga trajectòria, com és fer paper a mà, amb la nova artesania o tecnologia de la impressió 3D i així aprendre a fer paper corporatiu amb marca a l’aigua.

Per aquesta ocasió tenim la sort de col·laborar amb l’il·lustradora i dissenyadora gràfica Arianne Faber i portarem una mostra dels seus dibuixos impresos en 3D per fer servir com a filigrana.

Inscriu-t’hi i podràs emportar-te els fulls de paper fets per tu.  I si  vens una mica abans per a prendre alguna cosa gaudiràs d’un espai de trobada molt especial, el projecte Ex-Bar és l’únic bar a Barcelona imprès íntegrament amb tecnologia 3D!

L’Ex-Designer Project Bar va començar com un interior completament buit que s’està imprimint lentament des de finals del 2015. L’espai s’omplirà amb peces que s’imprimiran fins que el bar estigui complert; des de l’espai interior fins a l’equip utilitzat en la barra.

Aforament limitat; imprescindible registre previ:

Inscripció per a socis de l’A-FAD
Inscripció per a NO socis