Convocatòria oberta Premis Enjoia’t 2021: convocatòria prorrogada

ho

Guardons internacionals dirigits a joiers i joieres, professionals i estudiants. Inscripcions fins el 20 de juny de 2021.

Oberta la convocatòria de participació als Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2021, una convocatòria d’àmbit internacional que va dirigida a joiers i joieres, professionals o estudiants. Els Premis Enjoia’t guardonen les propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània a través de l’originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual.

Aquests guardons són una convocatòria anual que des de fa 26 edicions premien les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. Es converteix d’aquesta manera, en un punt de trobada indispensable per a professionals i estudiants joiers d’arreu del món, emmarcat dins de la Setmana de la Joieria de Barcelona.

El jurat seleccionador d’aquest any està format per:

– Ruudt Peters, joier
– Nicolas Estrada, joier
– Pilar Garrigosa, joiera
– Roberta Bernabei, joiera
– Imma Jansana, arquitecta i joiera

D’entre totes les peces inscrites, el jurat seleccionarà les millors propostes que estaran exposades a l’edifici Disseny Hub Barcelona del 22 de setembre al 24 d’octubre. Els guanyadors d’aquest any rebran un stand gratuït per participar a la Fira Joya Barcelona 2022.

Convocatòria prorrogada! La convocatòria romandrà oberta fins el 27 de juny de 2021.

Consulta les bases
Formulari d’inscripció
DESCÀRREGA AQUÍ: la fitxa descriptiva a adjuntar al formulari