FAD live! Trobada virtual de socis 2020

ho

Qui ha dit que aquest confinament l’haguem de passar separats? Trobada online amb connexions en directe, actuacions musicals i cares conegudes.

Que mantenir la distància no ens faci perdre el contacte! Aquest mes d’abril havíem de celebrar l’Assemblea general i festa de socis del FAD 2020, però l’excepcionalitat del moment obre noves maneres de trobar-nos. I si ho fem online? Arregla’t, serveix-te una bona copa i connectem-nos per brindar per les arts i el disseny.

Us proposem un acte dinàmic i participatiu amb connexions en directe, les actuacions musicals de Ramon Faura i Pep Bonet i moltes cares conegudes. Parlarem amb Antoni Miralda, Jaime Hayon i Rosa Amorós. Descobrirem les solucions que la comunitat del disseny ha generat per fer front a la COVID-19. Entregarem les insígnies de 25 i 50 anys de socis. Us explicarem com ens hem adaptat a la situació i com afrontem els temps que venen. I podreu compartir amb la comunitat del FAD com esteu vivint aquest moment, els vostres projectes i les vostres inquietuds, en forma de preguntes i missatges que comentarem en directe.

 

 

Antoni Miralda i Sant Joan de Déu, Medalles del FAD 2020

Aquest any distingirem el treball i trajectòria d’un artista amb projecció internacional i una institució que ha incorporat el disseny com a eina per millorar el benestar dels infants. Parlarem amb Antoni Miralda, que des de la dècada dels seixanta ha concebut les peces d’art com a accions i rituals plens de simbolisme, color i participació social, fent que l’espectador visqui i formi part de l’art en primera persona. També amb Manel del Castillo, director gerent del centre referent atenció maternoinfantil, un cas d’èxit sobre com el disseny i l’arquitectura poden fer la nostra vida més confortable.

 

 

Jaime Hayon presenta l’Obra Gràfica 2020

Presentarem la proposta d’enguany i l’univers creatiu que hi ha representat. Ben aviat la podreu penjar a les vostres parets gràcies al Banc Sabadell, que col·labora amb la impressió de l’obra gràfica.

 

 

Brindarem amb la Copa del FAD de Rosa Amorós

L’artista Rosa Amorós firma un objecte únic que amb la seva forma i el material emprat traspua la pluralitat de les associacions que conformen la centenària entitat. Tingues preparada la teva copa i brindem tots junts per les arts, pel disseny i per desitjar que la situació millori ben aviat.

 

25 i 50 anys de socis

Perquè el compromís de tots els socis ens ajuda a seguir endavant, homenatjarem virtualment a aquests socis que fa anys que continuen apostant per fer comunitat, per fer FAD: Josep Lluscà, Anton Tàpias, Josep Alemany, Emili Padrós, Lídia Torruella, Josep Masbernat, Ana Clapés, Begoña Baldó, Josep M. Morera, Lluís Morón, Josep Mañá i Beatriz Agulló.