Plecs superficials – Superfícies plegades

ho

L’exposició de sòcies i socis de l’A-FAD al Museu Molí Paperer de Capellades proposa un diàleg entre l’art contemporani i l’artesania.

Una vegada més els socis i sòcies de l’A-FAD crearan un diàleg entre l’artesania i l’art contemporani a la tercera exposició de membres associats d’un cicle que va començar l’any passat exposant a Terrassa i a la Vilanova i la Geltrú.

Aquesta tercera mostra tindrà lloc al Museu Molí Paperer de Capellades, un antic molí paperer del segle XVIII, anomenat “Molí de la Vila”. L’exposició s’inaugurarà el 14 de maig i es podrà visitar fins el 31 de juliol.

En aquesta ocasió hi participen fins a tretze sòcies i socis de l’entitat: Assumpció Espada, Carla Busquets, Carol Fleischman, Eulàlia Oliver, Francesca Poza, Juan Niubó, Kima Guitart, Melcior Martí, Patrícia Aguiló, Pilar Cerdà, Sama Genís, Teresa Rosa Aguayo i Vianney Méndez.

Es proposa una exposició amb treballs creats a partir de la reflexió al voltant de les possibilitats tridimensionals conceptuals del paper com a matèria. El plegat com a acció modificadora i transformadora d’una superfície.

Un gest provoca la creació d’un volum.
Que s’amaga darrere d’un plec.
Una mirada a la transformació d’una superfície.
El relat d’un canvi.