Pròrroga! Convocatòria oberta dels Premis Internacionals de Joieria Contemporània Enjoia’t

ho

Guardons internacionals dirigits a joiers i joieres, professionals i estudiants. Inscripcions fins el 29 de maig de 2022.

Un any més, i arribant a les 27 edicions, l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) obre la convocatòria dels Premis Internacionals de Joieria Contemporània Enjoia’t. Els guardons premien les propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació joiera contemporània a través de l’originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual.

 

El premi.

Enguany els guardonats al certamen gaudiran d’un major nombre de premis i beneficis per tal de donar a conèixer la seva feina: com a novetat d’aquest any, la peça guanyadora i dues més de la mateixa autoria formaran part del circuit expositiu de l’Association Alliages, el qual es mostrarà en diverses capitals europees amb esdeveniments de referència dins el sector de la joieria contemporània; en segon lloc, les dues persones guanyadores participaran gratuïtament a la Fira Joya Barcelona 2023, esdeveniment de referència del sud d’Europa; i finalment, la persona que guanyi en la categoria Professional podrà decidir si incorpora la seva peça al fons museístic del Museu del Disseny de Barcelona, contribuïnt així al reconeixement de la joieria artística en institucions de referència.

 

Venda online.

Enguany s’estrena una novetat més, i és que l’A-FAD i Hannah Gallery by Klimt02 ofereixen una plataforma de venda online de les peces seleccionades, per un temps limitat. A través de la galeria online especialitzada en joieria artística i objectes, de referència internacional, es posaran a la venda les peces que hagi assenyalat el jurat com a candidates a guanyar algun dels premis. D’aquesta manera, es busca donar una sortida comercial que, sumada a la visibilitat i reconeixement dels guardons, l’organització vol impulsar el sector i la seva professionalització.

Com cada any, les peces seleccionades en les dues categories (Professional i Estaudiant) s’exposaran a la mostra dels Premis Enjoia’t que tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre a l’edifici Disseny Hub Barcelona.

 

El jurat.

El jurat de la 27a edició dels Premis Enjoia’t el formen sis professionals amb una trajectòria destacada dins el sector:

 

Inscripcions: pròrroga de la convocatòria!

La convocatòria romandrà oberta a noves inscripcions fins el 5 de juny de 2022 a les 23.59 h.

Consulta les bases
Descarrega la fitxa descriptiva
Formulari d’inscripció