Participa com a expositor al Design Market Barcelona by FAD 2022

ho

Busquem nous productes i creacions en moda, complements, mobiliari, il·luminació, obres gràfiques, publicacions, articles per a la llar, art i artesania.

Obrim una nova convocatòria per participar com a expositor al Design Market Barcelona, que aquest 2022 recupera la presencialitat. Per fi, els propers 16, 17 i 18 de desembre tornarà a congregar artistes, creadores, nous talents i marques de disseny independent al seu escenari habitual, el Disseny Hub.

Busquem nous productes i creacions en moda, complements, mobiliari, il·luminació, obres gràfiques, publicacions, articles per a la llar, art i artesania. Les marques i productes que participin en aquesta nova edició seran seleccionades per un comitè d’experts format per professionals del disseny, membres de les diferents associacions del FAD: A-FAD, artistes i artesans; ADG-FAD, directors d’art i dissenyadors gràfics; ADI-FAD, dissenyadors de producte, ARQUIN-FAD, arquitectes i interioristes; i MODA-FAD, dissenyadors de moda i complements.

Amb més de 100 expositors i prop de 10.000 visitants per convocatòria, deu anys després del seu naixement el Design Market Barcelona s’ha convertit en una cita imprescindible per als amants del bon disseny de la ciutat comtal. Informa’t sobre les condicions de participació i anima’t a entrar en el procés de selecció. Tens fins el 2 d’octubre per fer-ho!

 

Dossier informatiu

 

El Design Market Barcelona també online

Després de celebrar les dues darreres edicions des de casa, enguany la proposta continuarà fomentant la venda electrònica dels productes creats pels i les participants seleccionades. Una plataforma digital que, en paral·lel al mercat, servirà d’aparador de les marques i productes que ens acompanyin.

 

Descompte especial per a socis i sòcies del FAD

Els membres professionals i professionals junior del FAD disposen de més d’un 35 % de descompte per participar com a expositors al Design Market Barcelona. Si encara no t’has associat, descobreix tots els avantatges, possibles categories i forma part de la nostra comunitat.

 

Calendari de la convocatòria

5 setembre: obertura de la convocatòria
2 d’octubre: tancament de la convocatòria
Octubre: notificació dels seleccionats

 

Inscriu-t’hi
Condicions de participació