Convocatòria oberta: Volta. Cicle de creativitat urbana

ho

A-FAD, ADG-FAD, Fundació Contorno Urbano, Disseny Hub Barcelona i Montana Colors s’uneixen per reivindicar el paper de l’art urbà a la ciutat.

La ciutat de Barcelona compta històricament amb una relació estreta amb l’art urbà i les arts de carrer. Al llarg dels anys s’ha convertit en un pols d’atracció dels millors artistes urbans i exportadora de talent, sent així un punt geogràfic dinàmic en l’art urbà i el muralisme.

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), en co-producció amb l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD), amb la col·laboració de la Fundación Contorno Urbano, l’impuls del Disseny Hub Barcelona i el patrocini de Montana Colors obre la convocatòria de participació del projecte «Volta. Cicle de creativitat urbana». Les tres entitats s’han unit amb un únic objectiu: mostrar una representació de les avantguardes i aportacions dels moviments artístics i socials a través de l’art urbà.

Aquesta convocatòria es materialitzarà amb la realització i producció de fins a tres projectes efímers d’art urbà als voltants de l’edifici Disseny Hub Barcelona, ubicat a la Plaça de les Glòries  Catalanes de Barcelona. Les intervencions les duran a terme tres artistes o col·lectius que hagin estat seleccionats pels membres del jurat, format per professionals en diversos àmbits relacionats amb l’art, la ciutat i l’espai urbà:

La convocatòria es dirigeix a persones físiques, majors d’edat, tant si es presenten de forma individual o com a representats d’una agrupació o col·lectiu artístic. Les persones interessades en participar-hi hauran d’enviar el seu portfoli, currículum vitae i imatges d’obres fetes abans del 27 de setembre a les 23.59 h a través del formulari.

Bases de la convocatòria
Formulari d’inscripció