Premis ArtsFAD 2018

ho

Aquests premis són un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica.

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) organitza la 10a edició dels Premis ArtsFAD a la creació artística. Els premis són un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica. En definitiva, un conjunt d’obres úniques sense una funció d’ús que revelen un gran coneixement de l’ofici.

Els Premis ArtsFAD formen part de la Barcelona Design Week que, co-organitzada pel FAD i el BCD, és la gran cita anual dels sectors del disseny i la creativitat a Barcelona. A més de concentrar els premis més prestigiosos d’Espanya en disseny gràfic, industrial, arquitectura, arts i oficis contemporanis i moda, reuneix els millors projectes de l’any en una exposició imprescindible i organitza un complet programa de debats i accions al voltant de l’art, la cultura i el disseny.