Premis ArtsFAD 2019

ho

Aquests premis són un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica.

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) organitza la 11a edició dels Premis ArtsFAD a la creació artística. Els premis són un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica. En definitiva, un conjunt d’obres úniques sense una funció d’ús que revelen un gran coneixement de l’ofici.

Un jurat integrat per reconeguts professionals vinculats al món de la creació artística concedirà tres premis ArtsFAD i tres reconeixements a trajectòries destacades.

L’exposició dels Premis ArtsFAD 2019 s’inaugurarà el 17 de maig emmarcada en la festa de La Nit dels Museus i formarà part de la Barcelona Design Week, la gran cita anual dels sectors del disseny i la creativitat a Barcelona que, a més de concentrar els premis més prestigiosos d’Espanya en disseny gràfic, arquitectura, art contemporani i moda, reuneix els millors projectes de l’any en una exposició imprescindible i organitza un complet programa de debats i accions al voltant de l’art, la cultura i el disseny.