Premis FAD d’Art 2021

ho

Aquests premis són un reconeixement a les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el seu concepte, la qualitat del material i l’execució tècnica.

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) convoca la 12a edició dels Premis FAD d’Art amb l’objectiu de difondre les noves expressions de l’art contemporani reconeixent el concepte, la tècnica i el treball innovador de l’ús dels materials per part d’artistes, artesans i artesanes. Les obres que es presentin han de ser obres úniques, que no tinguin una funció d’ús i revelin un coneixement d’ofici.

Un jurat integrat per reconeguts professionals vinculats al món de la creació artística concedirà un Premi FAD d’Art, dues mencions a Premi FAD d’Art i dos reconeixements a trajectòries destacades, aquestes dues fora la convocatòria oberta.

L’exposició dels Premis FAD d’Art 2021, titulada “El millor disseny de l’any”, concentra els premis més prestigiosos d’Espanya en disseny gràfic, arquitectura, disseny industrial i art contemporani, reuneix els millors projectes de l’any en una exposició imprescindible i organitza un complet programa de debats i accions al voltant de l’art, la cultura i el disseny.