Consumeix Artesania

ho

L’A-FAD col·labora en la conceptualització de la campanya impulsada pel CCAM que es pot veure a les xarxes social, premsa escrita i a la televisió.

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM), amb la col·laboració de l’A-FAD, ha posat en marxa la campanya «Consumeix Artesania» que es pot veure a televisió, premsa escrita i xarxes socials. En el vídeo s’apel·la a atributs i valors que ofereix l’artesania, i es vol fomentar la reactivació del consum en el sector.

La conceptualització de l’spot es va centrar en la importància de transmetre tres idees clau: l’activitat de les persones artesanes no s’ha aturat tot i la crisi sanitària; és necessari el foment del consum d’artesania entre la ciutadania; i s’han de visibilitzar els valors socials, culturals i ètics que aporta l’activitat artesana.

Els missatges transmesos han anat d’acord amb aquestes idees a través d’un seguit de conceptes relacionats amb la pràctica artesana a mode de hashtags (els artesans ideem, creem, explorem, dissenyem…) i amb frases clau fent èmfasi en els professionals que han mantingut viu el seu ofici.

La campanya s’emmarca en el Pla de Xoc i de Reactivació del comerç, l’artesania i la moda post-COVID19 de la Direcció General de Comerç. Actualment l’spot televisiu es pot veure a TV3.