ADI Reconeix, Emergència Covid

ho

Una nova convocatòria paral·lela als Premis ADI, ADI Reconeix, amb l’objectiu de reconèixer els projectes i productes sorgits per a donar solució a múltiples desafiaments d’aquesta crisi de la Covid-19.

A causa d’una crisi global que està col·lapsant els sistemes sanitaris, aquests s’han vist obligats a fer una crida a la solidaritat per a la fabricació d’emergència de material sanitari amb el qual combatre la malaltia.

Aquest any l’ADI-FAD creu necessari incorporar una nova convocatòria paral·lela als Premis ADI: ADI Reconeix, Emergència Covid. L’objectiu és donar cabuda, difusió i reconèixer els projectes i productes que s’han posat en marxa per donar solució als múltiples desafiaments d’aquesta crisi.

Participació

Es poden presentar a la convocatòria productes de disseny industrial com pantalles de protecció personal, mascaretes, respiradors i tots aquells productes dissenyats i fabricats per apaivagar el brot de coronavirus.

ADI Reconeix està obert a propostes de l’àmbit nacional, realitzades per individus, col·lectius, empreses o entitats amb les característiques següents:

→ Projectes realitzats a Espanya.
→ Projectes realitzats a l’estranger on el màxim responsable sigui espanyol.
→ Projectes finançats amb capital espanyol.

La inscripció es realitza en línia mitjançant un formulari fins a l’1 de juliol de 2020. La inscripció és gratuïta.

Funcionament

Tots els productes inscrits seran avaluats per un Comitè d’Experts que determinarà una selecció de producte amb la denominació “ADI Reconeix”. Els productes no seleccionats, també seran publicats en un llistat a l’ADI Book 2020.

El Comitè d’Experts està format per la junta de l’ADI-FAD i representants de diferents camps rellevants com el disseny industrial, l’enginyeria, la sanitat i l’educació. El Comitè d’Experts emetrà el seu veredicte justificat i atorgarà els reconeixements a la cerimònia de lliurament de Premis ADI 2020.

Beneficis “ADI Reconeix”

→ 1 diploma ADI Reconeix.
→ Segell oficial ADI Reconeix.
→ Publicació del projecte a l’ADI Book 2020.
→ Presència a la web dels Premis ADI 2020.
→ Suport promocional als mitjans de comunicació del FAD i la BCN Design Week.
→ Presència a la nota de premsa especial de guanyadors dels Premis ADI.

Formulari de registre