«El millor disseny de l’any»

ho

La mostra imprescindible per veure i entendre el disseny d’avui i que recull les obres finalistes i guanyadores dels premis de les associacions del FAD.

«El millor disseny de l’any» és la mostra imprescindible per veure i entendre què es cou al món del disseny avui en totes les seves expressions. Recull les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD, els més longeus i reconeguts en les respectives disciplines del disseny: els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis ADI de disseny industrial —que inclouen els Premis Delta, les Medalles ADI i el Premi ADI Cultura (ADI-FAD)—, els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura (ARQUIN-FAD); els Premis ArtsFAD a la creació artística (A-FAD); i els Premis MODA-FAD al disseny de moda.

L’exposició està formada per prop de cinc-centes obres i projectes d’aquí i d’arreu del món gràcies a la cada vegada més important internacionalitat dels premis que organitzen les associacions del FAD. La mostra es presenta avalada per la feina d’uns jurats formats per professionals de prestigi nacionals i internacionals que regeixen la seva selecció aplicant els més estrictes criteris d’excel·lència, innovació i originalitat en les seves decisions.

El disseny expositiu de la mostra és obra d’Emiliana Design Studio, mentre que la gràfica de l’exposició va a càrrec de David Torrents.

 

Amb el suport de:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya

Col·laboradors:

Atrezzo Mannequins
Dekton by Cosentino
FINSA
Indus
Jori Armengol

Agraïments:

Impacte Gran Format 
Magrada Proyectos
Decoexpo