Design Beyond Technology, Digital Realities

ho

Dues jornades de conferències online al voltant de quatre conceptes clau: disseny industrial, tecnologia, futur i sostenibilitat.

Digital Realities és la segona edició de Design Beyond Technology, unes jornades que neixen de la necessitat d’aprofundir en les relacions entre disseny i tecnologia, i la seva evolució en el futur, en un context on la fusió de tecnologies actualment en desenvolupament està desintegrant les fronteres entre les esferes física i digital.

“Creiem que el disseny s’integrarà en el procés de qualsevol projecte des de l’inici, per deixar de ser una solució estètica i passar a liderar el futur de la tecnologia al servei de la societat”, explica Raffaella Perrone, vicepresidenta d’ADI-FAD i comissària de DBT, juntament amb Joan Recasens i Gennís Senén.

Design Beyond Technology indaga en les relacions que hi ha entre disseny, tecnologia, futur i sostenibilitat. L’objectiu principal és fer reflexionar els dissenyadors i assistents sobre el seu paper en el futur dins de la seva disciplina en relació amb la tecnologia.

Un dels punts forts de les jornades és apropar a Barcelona ponents de renom internacional del sector de les noves tecnologies i ser una plataforma professionalitzadora del sector. Aquesta edició compta amb el suport de el Ministeri de Cultura i Esport i CimWorks com Premium Partner.

Més informació
Registra’t