Concurs per al disseny del trofeu dels Premis Agenda 2030 Barcelona

ho

Oberta la convocatòria de presentació de portfolis per participar al concurs per dissenyar el trofeu dels Premis Agenda 2030 Barcelona.

El FAD, per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona, organitza un concurs que té per objecte el disseny del trofeu que s’atorgarà als guanyadors dels Premis Agenda 2030 Barcelona en la seva primera i posteriors edicions. Es tracta d’uns premis que volen esdevenir la cita anual que celebri i reivindiqui la contribució de tots els actors de l’àmbit local a la consecució dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides). Premiaran iniciatives concretes, mesurables i amb resultats que demostrin amb fets l’aplicació real de l’Agenda 2030 i que impactin positivament en un o més dels 17 ODS.

El concurs pel disseny del trofeu es divideix en dues fases:

1a fase: Crida de portfolis a professionals o estudis dels àmbits del disseny industrial, l’art o l’artesania, d’entre els quals un jurat expert seleccionarà 3 professionals o estudis finalistes. La data límit per presentar candidatures és el 4/10 de 2021 a les 15 h. i els tres finalistes per accedir a la 2a fase es donaran a conèixer el 7/10.

2a fase: Els tres finalistes presentaran davant del jurat un avantprojecte cadascú, d’entre els quals sortirà la proposta seleccioinada per ser desenvolupada en projecte executiu per a la seva producció. La presentació dels avantprojectes per part dels finalistes davant del jurat serà el 29/10 i el 2/11 es farà públic el guanyador/a del concurs.

Consulta les bases i la documentació annexa