ADI Making Of… Disseny i Ciutat

ho

Nova sessió de l’activitat ADI Making Of… amb tres conferències per a explorar projectes i productes transformadors de l’entorn urbà.

L’ADI-FAD programa una nova sessió de l’activitat ADI Making Of… amb tres conferències per a explorar projectes i productes transformadors de l’entorn urbà, amb capacitat per a fer de la ciutat un espai més pròxim, saludable, que afavoreixi les relacions socials, accessible, així com bell i suggerent.

Les conferències les impartiran els creatius, dissenyadors i fabricants dels mateixos projectes; Enric Pericas, arquitecte paisatgista especialista en disseny d’espai públic conduirà la sessió. L’activitat tindrà lloc a CASA SEAT, amb la possibilitat d’accedir en streaming pel canal de YouTube de l’ADI-FAD.

 

Projectes convidats

 

El arquetipo de la casa, CollectiveX en Concéntrico – Foto Josema Cutillas

 

Concéntrico, Festival Internacional d’Arquitectura i Disseny de Logroño

Ponent: Javier Peña Ibáñez, Director de Concéntrico

Concéntrico proposa anualment reflexionar sobre l’àmbit urbà i la ciutat. El festival convida a recórrer la ciutat mitjançant instal·lacions, exposicions, trobades i activitats que proposen nous usos col·lectius enfortint la idea de comunitat en l’espai públic.

 

 

Superilla, ©DEL RIO BANI

 

Programa Superilles, i noves ergonomies urbanes

Ponents: Jokin Santiago, Arquitecte i Urbanista soci codirector de Leku Studio & Marta Sola, Arquitecte i Paisatgista sòcia codirectora Leku Studio

La falta de verd urbà i d’espais de relació, sumat a la situació d’emergència climàtica, impulsa el Programa Superilles, que suposa una de les transformacions urbanes més ambicioses de la ciutat en un pla que restableix l’ordre urbà mitjançant l’agrupació de pomes. Una planificació centrada en les persones que possibilita guanyar nous espais públics creant places de proximitat en els xamfrans i eixos verds en carrers que abans eren autopistes urbanes.

 

 

ICON

 

ICON

Ponents: ACID, Andreu Carulla Industrial Design & Daniel de la Fuente, Containers Business Unit Manager de Ros Roca

Contenidor de residus de càrrega lateral, adaptable a qualsevol fracció de residus municipals. Disposa de dues zones protegides i aïllades dels residus per a poder instal·lar tots els sistemes electrònics de forma segura i pràctica. Accessibilitat universal, màxima seguretat i facilitat d’ús per a l’usuari.