Elsa Casanova Sampé

ho

L’objectiu d’aquesta sòcia de l’ADI-FAD és qüestionar l’entorn sociopolític i treballar al voltant de conceptes al límit de la disciplina del disseny.

Graduada en disseny de producte i enginyeria en disseny industrial
Web

 

Graduada en disseny de producte i enginyeria en disseny industrial a Elisava, l’objectiu d’aquesta sòcia de l’ADI-FAD és qüestionar l’entorn sociopolític i treballar al voltant de conceptes al límit de la disciplina del disseny. Considera que els dissenyadors tenen una gran oportunitat per crear objectes que plantegin reptes i generin debat utilitzant llenguatges no convencionals. És membre i cofundadora del col·lectiu de disseny i gènere Las Oblicuas (@las_oblicuas).

Actualment, col·labora a DadàBarcelona. Abans, però, va treballar amb Thomas Lommée a Instrastructures, estudi que genera eines, models i productes per a la restauració social i mediambiental. Casanova, ha exposat al Victoria & Albert en el marc del Digital Weekend i a l’Instituto Cervantes de Milà en la mostra Understanding L’Hospitalet, entre altres. La seva última investigació se centra en la còpia, el fake i les desigualtats de poder que ho sustenten.