Design Beyond Technology

ho

Les jornades de conferencies i Case Studies s’estructuren en quatre conceptes clau: disseny, tecnologia, futur i sostenibilitat.

Torna Design Beyond Technology, Digital Realities! El projecte biennal impulsat per l’Associació de Disseny Industrial del FAD, de manera intercalada amb els ja honorífics Premis ADI.

Aquesta segona edició serà online i excepcionalment gratuïta, previ registre. Parlarem de Digital Realities, ho farem els pròxims dies 25 i 26 de març i es retransmetrà en streaming des de Roca Barcelona Gallery.

Les jornades s’estructuren en quatre conceptes clau: disseny, tecnologia, futur i sostenibilitat. L’objectiu principal és fer reflexionar als dissenyadors i assistents sobre el seu rol de futur dins la seva disciplina en relació amb la tecnologia. 

Design Beyond Technology respon als dissenyadors i enginyers, les empreses tecnològiques i start-ups, així com les universitats i els centres de recerca. De la mateixa manera, també és un projecte pensat per al públic general que tingui ganes de conèixer i aprendre nous conceptes entre disseny i tecnologia.

DBT ofereix dues jornades amb un programa que inclou diferents conferències i Case Studies. A Design Beyond Technology el participant descobrirà nous processos creatius relacionats amb la investigació tecnològica, digital i virtual.

Registra’t