Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i Premis Habitàcola

ho

Cerimònia i festa de lliurament de la 61a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, el punt de trobada del bo i millor de l’arquitectura d’Espanya i Portugal avui.

Un any més arriba la nit de l’arquitectura de Barcelona, la festa que congrega cada any un miler de professionals amb motiu de la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. Es tracta d’un esdeveniment on també hi tenen un protagonisme especial els estudiants, amb l’entrega dels Premis Habitàcola. 

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme són els guardons més longeus i reconeguts a Espanya i Portugal en aquestes disciplines, celebrant enguany la 61 edició. Com cada any, es reconeixeran els millors projectes en les categories d’Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions efímeres, d’entre els projectes finalistes

En aquest marc també es lliuren els Premis FAD Internacionals (6a edició) a projectes internacionals realitzats per estudis amb la seu principal a Espanya o Portugal, i els Premis FAD de Pensament i Crítica (14a edició) a publicacions sobre arquitectura. Per últim, també es farà entrega dels Premis Habitàcola (31a edició), dirigits a estudiants d’arquitectura i disseny que es presenten sota el lema «La parada ambulant» per fer una reflexió al voltant del mobiliari d’ús públic i comú.

#PremiosFAD #PremisFAD #FADawards
#Premishabitacola #habitacola

Registre

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, INCASÒL
Protectors: CAATEEB, Camões, COAC, Cosentino, Hager, Valentine
Patrocina: GIRA
Media partner: ON Diseño
Hi col·laboren: Cervezas Alhambra, Campari, Vinyes Domènech
Audiovisual content partner: Flop Work
Hotel Oficial: NH Collection

En el marc de la Barcelona Design Week’19