«El millor disseny de l’any»

ho

El FAD mostra una acurada selecció del bo i millor del disseny gràfic, el disseny de moda i complements, l’arquitectura i la creació artística del darrer any

La novena edició d’aquesta mostra, organitzada pel FAD amb la col·laboració, enguany, del Museu del Disseny, acull més de quatre-centes obres i projectes, nacionals i internacional, de professionals i d’estudiants. Es tracta dels finalistes i guanyadors dels premis que atorguen les associacions del FAD: Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, els Premis ArtsFAD a la creació artística, i els Premis MODA-FAD al disseny de moda, així com els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny.

El tàndem d’arquitectes i grafistes Sarquella Torres + Forma és el nou equip responsable del disseny de muntatge i la campanya gràfica de la mostra.

 

 

El millor disseny gràfic i comunicació visual de l’any

L’edició número 59 dels Premis ADG Laus presenten els millors projectes de disseny gràfic i comunicació visual. A la mostra es fan evidents les tendències més punteres del sector, ja sigui pel resorgiment del cartell o pòster com a suport, com el paper de la direcció d’art i el disseny aplicat a les experiències immersives i la innovació interactiva. A més, es podrà veure una mostra dels projectes més importants d’Ana Zelich, professional del branding televisiu i guanyadora del Premi Laus d’Honor 2019.

 

 

El millor disseny de l’espai de l’any

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme arriben a la 61ª edició fent palès l’augment en el nombre d’habitatges unifamiliars de gran format i el gran moment de vitalitat i creació en el sector de l’interiorisme. També es podran veure els projectes seleccionats als Premis FAD Internacionals, els Premis FAD de Pensament i Crítica i als Premis Habitàcola, dirigits a estudiants que, sota el lema «La parada ambulant» reflexionen sobre el mobiliari d’ús públic urbà.

 

 

La millor moda de l’any

La 2a edició dels Premis MODA-FAD presenten a l’exposició les obres guanyadores d’enguany que destaquen per la seva aportació al disseny i a la indústria de la moda, des de diferents vessants dins el sector. A la mostra es poden veure els looks dels guanyadors, tant professionals com del Premis Estudiants per la sostenibilitat, i del premi d’Honor de la junta, atorgat a Pedro Rovira.

 

 

La millor creació artística de l’any

Els Premis ArtsFAD presenten les 38 obres finalistes que destaquen pel seu concepte, qualitat material i execució tècnica. Les tendències del sector es plasmen a la mostra, on s’hi poden veure obres treballades amb materials pobres, i d’altres amb nobles, totes elles fetes amb gran qualitat tècnica i detall. A més, es contraposen els llenguatges per crear pintura tèxtil, escultura tova, fotografia gràfica i visualitat literària.

 

A més, el Museu del Disseny ofereix visites guiades d’una hora per a grups de fins a 20 persones. Es realitzen en català, castellà i anglès. Més informació i reserva aquí.