Arquinset’19 «Paisatge productiu»

ho

Amb Enric Batlle, Cavaa i Cíclica com a ponents.

Pensar el disseny de paisatges com una part del sistema productiu associat a les zones urbanes s’ha convertit en necessitat des del punt de vista mediambiental i del teixit econòmic de proximitat. Ens interessa debatre les maneres d’intervenir en l’espai natural on l’acció de l’arquitecte es veu condicionada i acompanyada per l’acció de la natura, on el projecte no és definitori sinó catalitzador de la transformació.

En aquesta sessió proposem presentar projectes i debatre’ls amb:

Enric Batlle, director del Màster de Paisatgisme de la UPC; jurat dels Premis Europeus de l’Espai Públic Urbà del 2016; Premi FAD Pensament i Crítica 2012 pel llibre El jardín de la metrópoli. Del paisaje romántico al espacio libre para una ciudad sostenible; finalista dels Premis FAD Ciutat i Paisatge 2010 pel projecte de renaturalització del riu Llobregat, i seleccionat el 2019 pel camí pedalable entre Barcelona i Esplugues de Llobregat.

Cavaa i Cíclica, creadors del sistema de reg de les hortes termals de Caldes de Montbui; seleccionats dels Premis FAD 2016, i guanyadors ex aequo del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà.

Inscripció obligatòria i gratuïta. Aforament limitat.

Registre