Estrena de «Els somnis dels altres»

ho

Un documental d’ARQUIN-FAD realitzat per Nihao Films sobre sis dècades d’arquitectura i interiorisme.

 

 

En motiu del 60è aniversari dels Premis FAD d’Arquitectura, l’ARQUIN-FAD estrena el documental “Els somnis dels altres”, sis dècades d’arquitectura i interiorisme, un film realitzat per Nihao Films i patrocinat per Hager, Neolith i La Casa por el Tejado.

Per apreciar qualsevol obra és necessari documentar-se, el simple “m’agrada o no m’agrada” no és un criteri de valoració vàlid.

“Els somnis dels altres” és el relat de sis dècades d’arquitectura i interiorisme que han tingut la voluntat de fer realitat o canviar els somnis de la societat. Obres que dissenyen l’escenari on transcorren les nostres vides, obres que ens passen sovint desapercebudes, que admirem o que no entenem.

El documental és una reflexió crítica sobre el paper de l’arquitectura a la nostra societat, sobre l’evolució de la figura de l’arquitecte i una mirada sobre què és i cap a on va l’arquitectura.

 

Crèdits:

Direcció: Pep Martín & Xavi Campreciós.
Producció: Judit Bustos, Diane Gray, Pau de Solà-Morales
Hi participen: Luis Fernández-Galiano, Carme Pinós, Carme Pigem, Ramon Vilalta, Marcos Catalán, Lali Serra, Nina Masó, Manolo Laguillo i Pau de Solà-Morales.

Estrena:

19h. Arribada.
19.30h. Benvinguda i projecció documental.
20.45h. Breu torn preguntes i comentaris.
21.10h. Copa, snack & networking.

Preu: 12 €. Socis de l’ARQUIN-FAD: accés gratuït amb inscripció prèvia.
Aforament limitat

Registre