Arquinset 2019

ho

Un esdeveniment anual que uneix territori i cultura arquitectòniques, un punt de trobada entre els professionals de l’arquitectura i l’interiorisme amb la societat.

Des de l’any 2007 l’ARQUIN-FAD organitza l’Arquinset un esdeveniment anual que uneix territori i cultura arquitectòniques amb l’objectiu principal de convertir-se en un punt de trobada entre els professionals de l’arquitectura i l’interiorisme amb la societat, així com de fomentar el debat i sensibilitzar sobre la cultura arquitectònica i d’altres disciplines de l’espai.

Arquinset 2019 «Ciutat i Paisatge als Premis FAD» (+info)

La 13a edició del cicle de conferències Arquinset té la intenció d’explorar el tema de l’espai públic urbà i la seva qualitat paisatgística com una de les principals variables que determinen la qualitat de vida a les nostres ciutats.

Es proposen cinc trobades, cadascuna amb dos ponents —escollits entre finalistes, seleccionats i guanyadors dels Premis FAD amb el marc conceptual següent:

1/10 «Paisatge i memòria» amb Carles Enrich i vora arquitectura (+info)

16/10 «Paisatge productiu» amb Enric Batlle, Cavaa i Ciclica (+info)

30/10 «Paisatge de proximitat» amb Beth Capdeferro, Ramon Bosch i Lola Domènech (+info)

13/11 «Paisatge i comunicació» amb Sergi Ventosa Hernández, Adelina Casanova Pujol, Imma Jansana, Conchita de la Villa i Robert de Paauw (+ info)

15/1/20 «Paisatge Internacional” amb Carme Fiol, David Drews, Michèle Orliac i Miquel Batlle (+ info)

Tots els actes tindran lloc al Disseny Hub Barcelona.

Inscripció obligatòria i gratuïta. Aforament limitat.