Design Market Barcelona

ho

El mercat per als amants del bon disseny torna aquest Nadal al Disseny Hub Barcelona.

Un Nadal més, Barcelona comptarà amb el mercat dels seus dissenyadors, artistes, creadors, nous talents i artesans més avantguardistes. Després de dos anys celebrant-se des de casa per les restriccions de la pandèmia, el Design Market Barcelona by FAD torna de nou a la presencialitat per recuperar la seva posició com a fira de referència per als amants del bon disseny de la ciutat, gràcies a la cuidada selecció dels seus expositors i el seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

 

 

El Design Market Barcelona reunirà els millors productes i creacions en moda i complements, objectes per a la llar i la persona, joieria contemporània, productes d’artesania, publicacions, elements gràfics, mobiliari, il·lustració, il·luminació, obres d’art de sèrie limitada, joguines o productes d’alimentació, entre d’altres. Una àmplia i cuidada selecció duta a terme per un comitè d’experts format per professionals del disseny, membres de les diferents associacions del FAD: ADI-FAD (disseny industrial); ADG-FAD (disseny gràfic i comunicació visual); A-FAD (art i artesania); MODA-FAD (moda i complements), i ARQUIN-FAD (arquitectura i interiorisme).

Precisament aquesta selecció, realitzada sota uns paràmetres de rigor en el disseny i per la qualitat de les peces, és el que el converteix en un mercat imprescindible per a tots aquells que busquen una proposta que s’allunyi del tradicional mercat de Nadal, reflectint així l’aposta del FAD per estimular l’excel·lència creativa, promocionar les noves generacions de talents i apropar el disseny a la societat.

Visita la Galeria d’expositors