Instal·lació del Sustainable Challenge ’22

ho

Els sis outfits resultants de la marató de creació de moda que va tenir lloc al novembre, realitzat per equips d’estudiants d’Espanya i el Regne Unit per a models amb diversitat de cossos.

El Sustainable Challenge és un projecte anual compromès amb la generació de coneixement i propostes a favor de la sostenibilitat de la indústria de la moda.

En la 4a edició, sota el títol «Moda per a la diversitat de cossos», i en el context d’una marató de creació, 30 estudiants de moda d’Espanya i del Regne Unit, assessorats per experts de la indústria de la moda, van acceptar el repte de dissenyar contemplant la diversitat corporal, adaptant les peces de vestir a diferents tipologies de cossos i promovent la moda com a eina facilitadora de la inclusió social.

 

 

En aquesta mostra trobareu els sis projectes resultants de la marató de creació de moda, que va tenir lloc del 10 al 12 de novembre de 2022 al Disseny Hub Barcelona. Cada projecte va ser realitzat per un equip de cinc estudiants per a un o una model amb una tipologia de cos diferent. Les tres diversitats corporals tractades a la mostra són «Tipus de cossos» (grans i petits), «Discapacitat física» (cadira de rodes i pròtesi) i «Discapacitat sensorial» (ceguesa i autisme).