Converses desenfadades: Beth Galí i Marina Povedano

ho

Tret de sortida d’un seguit de xerrades entre professionals de l’arquitectura i les arts plàstiques de diferents generacions al restaurant Il Giardinetto.

Converses desenfadades és un nou cicle de debats que tindrà lloc durant tot l’any 2024 al restaurant Il Giardinetto. Aquesta proposta té l’objectiu de generar trobades i diàlegs entre professionals de diferents àmbits (arquitectura, interiorisme o arts plàstiques, entre d’altres).

Es donarà veu a persones de diferents àmbits i generacions perquè comparteixin la seva experiència en una conversa distesa que finalitzarà amb un sopar al mateix restaurant, al qual es podrà sumar qui hi estigui interessat i faci reserva prèvia. Un intercanvi d’idees obert al públic, que compartirà una copa amb els protagonistes del debat.

La primera conversa tindrà lloc el 13 de març i, sota el tema genèric de la comunicació, anirà a càrrec de Beth Galí i Marina Povedano.

Les Converses desenfadades compten amb la col.laboració de l’AJAC i l’Agupació Sènior del Col.legi d’arquitectes de Catalunya.