Cerimònia de lliurament del City to City Barcelona FAD Award 2018

ho

Entrega del guardó amb la presència dels responsables dels diferents projectes premiats i amb representació de l’ajuntament de la ciutat.

Acte de lliurament de la setena edició d’aquest guardó impulsat pel FAD amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.  La cerimònia, presentada per Carme Ribas i presidida per Frederic Ximeno, comissionat d’ecologia de l’Ajuntament, comptarà amb la presència i intervenció dels responsables dels projectes guanyadors.

A més, durant l’acte d’entrega tindrà lloc una ponència inaugural a càrrec de Yayo Herrero, antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista.

 

Projectes premiats:

Premi ex aequo City to City Barcelona FAD Award 2018:
Eau de Paris – Operador municipal de gestió de l’aigua (París, França)

Premi ex aequo City to City Barcelona FAD Award 2018:
Blue Communities (Ottawa, Canadà)

Menció d’honor 2018:
Terrat públic en el Centre per a Dones del camp de refugiats Shu’fat (Jerusalem Est, Palestina)

Menció d’honor 2018:
Cinturó Verd de Cuenca (Cuenca, Equador)

 

Recordem que enguany, el tema central d’aquest premi, que va néixer l’any 2008 com a plataforma per connectar ciutats, projectes i persones a través de la cerca de solucions innovadores per a la millora efectiva de les condicions de vida dels ciutadans arreu del món, és el binomi «Aigua i ciutat» amb l’objectiu de generar un seguit de reflexions al voltant d’aquest element fonamental per a la vida humana.

 

Inscripció gratuïta