Tallers familiars al Design Market

ho

Descobreix la programació de tallers familiars impartits per dissenyadors que participen al Design Market i pel Museu del Disseny.

A més dels 120 expositors participants i una zona gastronòmica ideal per a qualsevol àpat, també es podrà gaudir de tallers complementaris perquè els més petits puguin descobrir el disseny experimentant amb propostes variades.

 

Pim, Pam, Pom!
Dissabte 15 de desembre a les 10.30h (1h durada)
Per a nens i nenes de 3 a 7 anys

Els nens i nenes podran pintar el seu pom de flors personalitzat. Fet amb flors de paper tallades a làser, totes les creacions podran ser decorades al gust de cadascú per endur-se-les a casa.

Imparteix el taller el socis de l’ADG-FAD P O M,  una marca que crea poms de flors fets de fusta, dissenyats en algun lloc salvatge de la mà de dissenyadors de Barcelona. Prenen d’inspiració la naturalesa per endur-se-la a casa.

Preu: 3 €

Inscripcions

 

Objectes que creen objectes
Dissabte 15 de desembre a les 11.30h (2h durada)
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys

Us convidem a conèixer l’exposició permanent del museu «Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural», que ens mostrarà la capacitat que el disseny té per canviar l’entorn humà i contribuir al benestar social. Un cop al taller ens iniciarem en la creació de motlles per a la fabricació de diferents objectes amb materials com ara ciment o xocolata.

Imparteix el taller Museu del Disseny de Barcelona.

Preu: 3 €

Inscripcions

 

El lloc plegat / Conta-contes i taller familiar
Dissabte 15 de desembre a les 12.00h (1.15h durada)
Per a nens i nenes de 5 a 7 anys

Pot un lloc canviar de lloc? Doncs sembla que sí! Les autores del nou llibre d’activitats «Tris, Tras» ens explicaran la peculiar història d’aquest lloc que no para de viatjar. Després, construirem cases itinerants, xemeneies nòmades, places, fonts i fanals que es pleguen i es despleguen. Tornaràs a casa amb el teu propi lloc de cartolina per jugar allà on vulguis.

Imparteix el taller Pin Tam Pon (Julia Abalde i Clara Sáez) amb els socis d’ARQUIN-FAD Editorial Gustavo Gili, una editorial independent especialitzada en disseny, arquitectura, art, fotografia i moda. Entre les seves propostes editorials més recents es troba la col·lecció GGDIY, guies pràctiques per elaborar artesanalment tota mena d’objectes.

Preu: 3 €

Inscripcions

 

Dissenya i construeix un llum
Dissabte 15 de desembre a les 16.00h (1h durada)
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys

Taller de construcció d’un llum inspirat en el model Plissé de la dissenyadora Inga Sempé. L’activitat es relaciona amb el llibre «Disseny, manual de mobles domèstics i objectes insòlits» editat per Coco Books.

Imparteix el taller els socis d’ADI-FAD Coco Books, un projecte editorial que pretén estimular la creativitat a través de les arts plàstiques i que ofereix un tipus de lectures molt personals. Cuiden al màxim l’estètica i la qualitat de les publicacions, ja que el contingut i aspecte visual són indestriables.

Preu: 3 €

Inscripcions

 

Terra líquida
Diumenge 16 de desembre a les 11.30h (2h durada)
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys

A l’exposició «Extraordinàries. Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor (segles III -XX)» es poden veure peces de ceràmica, un material que primer és un líquid espès que es pot emmotllar. En aquest taller us convidem a experimentar amb el gust per la matèria i les tècniques manuals en el qual a partir de peces emmotllades i iguals els participants podran crear la seva peça única i original.

Imparteix el taller Museu del Disseny de Barcelona.

Preu: 3 €

Inscripcions

 

Qui no s’espanta, estampa!
Diumenge 16 de desembre a les 11.30h (2h durada)
Per a nens i nenes de 6 a 12 anys

Coneix la col·lecció de moda de l’exposició permanent del Museu «El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)». Visitarem l’exposició i ens fixarem en els teixits d’indianes i en els estampats dels vestits. Al taller podrem experimentar la tècnica d’estampació a mà, al bac, per decorar una roba entre tots els participants. Al final del taller cada participant es podrà endur la seva peça personalitzada: una bandana de pirata o una roba per empaquetar segons la tradició japonesa.

Imparteix el taller Museu del Disseny de Barcelona.

Preu: 3 €

Inscripcions