Inauguració exposició «El millor disseny de l’any»

ho

Mostra ineludible per entendre què està passant en el món del disseny, l’arquitectura, la moda i l’art avui, amb una selecció dels millors treballs del 2018.

«El millor disseny de l’any» és l’exposició imprescindible per descobrir el millor del disseny, l’arquitectura, la moda i les arts en totes les seves expressions. Enguany, la mostra s’ha realitzat en col·laboració amb el Museu del Disseny i recull les obres finalistes i guanyadores que atorguen els premis organitzats per les associacions del FAD, els més longeus i reconeguts en les diferents disciplines del disseny: els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, els Premis ArtsFAD a la creació i artística, i els Premis MODA-FAD al disseny i la indústria de la moda, així com els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny.

L’exposició està formada per més de quatre-centes obres i projectes, tant de professionals com d’estudiants, de les diferents disciplines del disseny. La mostra es presenta avalada per la feina d’uns jurats formats per professionals de prestigi nacionals i internacionals que regeixen la seva selecció aplicant els més estrictes criteris d’excel·lència, innovació i originalitat en les seves decisions.

El tàndem d’arquitectes i grafistes Sarquella Torres + Forma és el nou equip responsable del disseny de muntatge i la campanya gràfica de la mostra.

Inscripció gratuïta