«Good design is…» Rams, projecció especial

ho

Projecció especial del documental Rams, de Gary Hustwit, un film que explora la figura del creador dels «10 principis del bon disseny».

Projecció especial del documental Rams, de Gary Hustwit, un film que explora la figura del creador dels «10 principis del bon disseny» i, sens dubte, un dels dissenyadors més influents del segle XX.

Dins el cicle d’activitats «Good design is…», que organitza el FAD durant la Barcelona Design Week, s’ha programat una projecció especial del documental «Rams», de Gary Hustwit, director també de pel·lícules com Helvetica, Objectified i Urbanized, on explora l’impacte de la tipografia, el disseny industrial i la planificació urbana, respectivament. A Rams, Hustwit centra el focus en un imprescindible del disseny: Dieter Rams, un dels dissenyadors més influents del segle passat.

En finalitzar la projecció del documental, tindrà lloc una taula rodona amb destacats dissenyadors afins als principis de Dieter Rams, organitzada per l’Associació de Disseny Industrial del FAD (ADI-FAD) i moderada pel seu president, Salvi Plaja, amb la participació de Sanna Völker, Pablo Figuera de Goula / FigueraOriol Pibernat d’Eina. Després, sessió de networking amb cerveses Alhambra.

Aquesta activitat forma part del programa «Good design is…», dirigit tant a professionals com a un públic més general, juntament amb una sessió de conferències i una jornada familiar comissariada per Domestic Data Streamers.

Tickets