Lliurament dels Premis ArtsFAD 2019

ho

Cerimònia i festa de lliurament de l’11a edició dels Premis ArtsFAD a la creació artística, uns guardons que volen reconèixer l’art amb domini dels materials i les tècniques de l’ofici.

En aquesta cerimònia de lliurament es reconeixeran les obres artístiques que destaquen per l’excel·lència en el concepte, la qualitat material i l’execució tècnica. En definitiva, els onzens Premis ArtsFAD reconeixeran un conjunt d’obres úniques sense funció d’ús, que revelen un gran coneixement de l’ofici.

Un jurat integrat per reconeguts professionals vinculats al món de la creació artística concedirà tres premis, d’entre el total de 38 obres finalistes. Més enllà de les obres seleccionades, es donaran a conèixer també els tres reconeixements que atorgarà el jurat, fora de la convocatòria oberta. 

El jurat el formen: Martí Peran, comissari independent i teòric de l’art; Rosa Amorós, artista; Sonia Fernández Pan, comissària (in)dependent; Alex Mitrani, historiador de l’art i conservador del MNAC; i Maria Palau, periodista especialitzada en art.

Reserva la teva plaça