Cerimònia d’entrega dels Premis MODA-FAD

ho

Festa de lliurament de la segona edició d’aquests guardons, que volen destacar les millors aportacions al disseny i a la indústria de la moda des de les seves diferents vessants.

Nova edició dels Premis MODA-FAD, centrats a reconèixer, per segon any consecutiu, professionals i empreses de l’Estat espanyol que destaquen per la seva aportació al món del disseny i la indústria de la moda en les diverses vessants del sector.

Durant la nit dels Premis MODA-FAD es reconeixeran els guanyadors en les diferents categories: Disseny d’indumentària; Disseny de complements; Estilisme i imatge; i Comunicació visual. El jurat d’enguany, integrat per professionals reconegut del sector de la moda, han valorat diversos aspectes de les candidatures, entre els quals la idea, la qualitat conceptual, l’execució, la sostenibilitat i l’aportació en la metodologia, en l’àmbit temàtic o en la forma de transmetre missatges. 

Paral·lelament, s’anunciarà el guanyador o guanyadora del Premi d’honor, un guardó molt especial que atorga la junta de l’associació. Per últim, es farà entrega del Premi MODA-FAD Estudiants a la sostenibilitat, amb el qual es reconeixerà un projecte de final de carrera o màster pel seu caràcter innovador en favor de la sostenibilitat en el sector.

Registre gratuït