Festa inaugural de la Barcelona Design Week 2019

ho

El tret de sortida de la 14a edició de la setmana del disseny de la ciutat serà un acte festiu adreçat a tots els amants del disseny, la innovació i la creativitat.

El tret de sortida de la 14a edició de la Barcelona Design Week serà un acte festiu adreçat a tots els amants del disseny, la innovació i la creativitat. Una oportunitat única per reunir a la comunitat creativa i celebrar l’inici de la setmana del disseny de la ciutat.

Aprofitarem l’ocasió per inaugurar l’exposició «Nova Era, 25 anys», una mostra col·lectiva on destacats estudis de disseny i comunicació visual, molts d’ells socis d’ADG-FAD, han creat un cartell amb motiu dels 25 anys de complicitat d’aquesta coneguda impremta amb el món del disseny. També s’inauguraran les mostres «Creating caring transitions for social good» i el Pavelló Internacional de la BDW, amb Argentina, Brasil i Itàlia com a països convidats. A més, aquells que encara no ho hagin fet, la visita a «El millor disseny de l’any» és obligatòria a pocs dies de descobrir quins dels projectes allà reunits es faran amb els guardons dels premis de les associacions del FAD.

Tot això en un ambient festiu amb bona música, cervesa, food trucks i el millor disseny per donar la benvinguda a una altra Barcelona Design Week. Us hi esperem!

Registre gratuït