Oberta la convocatòria dels Premis ADI 2020

ho

40ª Edició dels Premis Delta, 28ª Edició de les Medalles ADI i 3ª Edició dels Premis ADI Cultura.

A partir del 23 de desembre de 2019 i fins al 10 de febrer de 2020 queden obertes les inscripcions de la 40ª Edició dels Premis Delta 2020, el reconeixement més prestigiós del disseny industrial espanyol.

Els Premis Delta s’emmarquen per tercera edició dins dels Premis ADI de disseny industrial. Aquests inclouen també les Medalles ADI, que reconeixen el talent dels joves estudiants del país, així com els Premis ADI Cultura, que destaquen projectes que posen en valor la cultura del disseny.

Aquest any els tres jurats estaran formats per professionals de la talla d’Alexis Georgacopoulos, Matali Crasset, Davide Groppi, Eva Prego, Guillem Celada, Marta Alonso, Guim Espelt, Martí Guixé i Rita Barata, entre d’altres.

Els Premis ADI tenen com a objectiu celebrar l’excel·lència en el disseny i posar de relleu la seva importància com a eina per a generar riquesa en l’economia industrial. Així mateix, pretenen destacar el paper fonamental del disseny com a expressió dels nostres valors socials i culturals.

 

Novetats dels Premis Delta 2020

 

Convocatòria dels Premis ADI 2020

Bases Premis Delta
Bases Medalles ADI
Bases Premis ADI Cultura