FAD Live! «Noves corrents: tendències entre les obres finalistes dels premis»

ho

Membres dels jurats intercanviaran experiències sobre què veurem en els propers anys en comunicació visual, disseny industrial, arquitectura i interiorisme.

Els premis del FAD són un baròmetre anual del que està passant en les diferents disciplines del disseny. Però hi ha alguna tendència comuna entre l’arquitectura, el disseny industrial o el gràfic? Quines són les noves corrents detectades pels jurats? Es pot entreveure què passarà en els propers anys en les diferents disciplines del disseny? En aquesta sessió, membres dels jurats dels tres premis que es celebren el 2020 posaran en comú allò que està passant en disseny gràfic, comunicació visual, disseny industrial, arquitectura i interiorisme.

 

Fundació Mies van der Rohe – Anna Mas

 

Anna Ramos, presidenta del jurat dels Premis FAD d’Arquitectura 2020

Arquitecta i professora associada a l’ETSAB. Abans d’assumir la direcció de la Fundació Mies van de Rohe dirigí el seu estudi, desenvolupant projectes de rehabilitació i obra nova d’habitatges i equipaments. Fou sotsdirectora de Relacions Internacionals de l’ETSAB i Presidenta de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya. També ha impartit docència a la School of Architecture – UIC, al Graduat Superior en Disseny – UPC i a escoles d’arquitectura europees i nordamericanes.

 

 

Marta Alonso, membre del jurat dels Premis Delta de disseny industrial 2020

Arquitecta de formació i dissenyadora per passió, és fundadora de Mayice. Com a arquitecta ha treballat en alguns estudis de reconeixement internacional i nacional: Enric Ruiz Geli, Amid Cero 9, Herzog i De Meuron, entre d’altres. Els seus mestres, família i experiències personals l’han influenciat molt a l’hora de desenvolupar una visió de l’estètica i de la bellesa, destacant el treball de peces per a la galeria Rossana Orlandi. La natura, la música, els materials, el menjar i la llum, són fonts d’inspiració contínues en tot el seu treball.

 

 

Ingrid Picanyol, membre del jurat dels Premis ADG Laus 2020 en la categoria Estudiants

Directora d’art i dissenyadora gràfica establerta a Barcelona i guardonada en diverses ocasions als premis ADG Laus. Abans de dirigir el seu propi estudi, va treballar amb Suki Design Studio, RoAndCo, Javas Lehn Studio i ByFutura, i va viure en ciutats com Nova York i Ciutat de Mèxic. Enguany ha format part del jurat dels ADG Laus en la categoria Estudiants i ha col·laborat com a assessora de la comissió encarregada del cicle del FAD a la Barcelona Design Week «El gènere del disseny».

Presenta i modera Núria Moliner.

Registre gratuït
Streaming YouTube