InstaGrand Opening del Design Market Barcelona a casa

ho

Celebrem la inauguració de la nova web del Design Market Barcelona amb una activitat col.lectiva dels participants a Instagram.

Enguany, el Design Market Barcelona es pot gaudir des del sofà de casa! Donat que la pandèmia ens impedeix retrobar-nos de forma presencial, el FAD ha volgut fer-lo arribar a les llars de tothom a través d’una web on es podran veure els productes de marques participants en els darrers anys amb accés directe a les seves botigues en línia.

Moda, complements, joieria, publicacions, posters, productes de papereria, Il·luminació, petit mobiliari, articles per a la llar, jocs, articles infantils, artesania, art i molt més es pot trobar i comprar des del Design Market Barcelona a casa, el millor mercat per als amants del bon disseny!

Tots atents! Per inaugurar el nou Design Market Barcelona a casa estem preparant una gran acció entre tots els participants, l’InstaGrand Opening! El dia 17 de novembre a partir de les 20:00 h entra a Instagram, busca el hashtag #designmarketbcn i gaudeix d’un esclat de disseny i creativitat amb desenes de productes dels dissenyadors i artesans de la ciutat.

Web del Design Barcelona online