FAD Live! «Tips: experiències útils per entrar al mercat»

ho

Sessió amb l’il·lustrador Jose A. Roda, Xavier Mora de Livingthings, la dissenyadora de moda Natalie Capell i Tomeu Fuster de Teixits Vicens.

En aquesta sessió FAD Live! dissenyadors i marques independents que han aconseguit fer-se un lloc al mercat comparteixen la seva experiència amb aquells que també volen viure de vendre les seves pròpies creacions.

 

 

José Antonio Roda

El tasca de José Antonio Roda, llicenciat en comunicació audiovisual i postgrau en disseny gràfic aplicat a la comunicació, és explicar coses a través de dibuixos senzills, bonics i amables. Des de principis de 2017 es guanya la vida dibuixant i fins ara ho ha fet per institucions com l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Madrid o el Ministeri de Cultura i Esport; per a empreses com Instagram, Refinery29, Harrys o Ace & Tate; i per a mitjans i publicacions com El País Semanal, Tapas o Alma. Roda combina aquesta feina amb la producció i venda de les seves il·lustracions i productes, i també amb la docència.

 

Fotografia: Sandra Compte

 

Livingthings

Livingthings és una editora orientada a valorar la relació de les persones amb els objectes. Arrelada a terres gironines, combina disseny i artesania en objectes quotidians de llarga durada, respectuosos amb les persones i el seu entorn, connectant usuari i objecte. Xavier Mora, dissenyador de producte, és el seu director creatiu des de l’any 2015, combinant la seva activitat a Livingthings amb la docència i també amb el seu treball a l’estudi BAG Disseny, del qual n’és cofundador i on desenvolupa projectes que combinen sostenibilitat, refinament i llibertat.

 

Fotografia: Dayron Vera

 

Natalie Capell

Des del 2002 Natalie Capell crea els seus vestits en el seu atelier de Barcelona amb el desig de vestir la bellesa femenina que neix de la seva essència, d’una manera que permet la llibertat d’experiència. Cada vestit està fet a mà, mans sàvies de dona que acaricien i treballen cada peça amb una paciència infinita i un gran amor pel material. Durant tot el procés de creació, té cura de tots els aspectes mitjançant una tècnica meticulosa que neix de l’emoció i el sentiment, transformant el material en un article amb ànima.

 

 

Teixits Vicens

En aquesta empresa tèxtil de Mallorca fabriquen roba de llengües o ikats artesanalment des de 1854. Per desenvolupar aquesta feina segueixen el legat i la filosofia dels seus creadors: produir de manera intel·ligent, no més ràpida. Ser productors, els dona la llibertat de desenvolupar els dibuixos i colors que els inspira el paisatge que els envolta, i també participar i col·laborar en projectes interessants per ajudar a sostenir aquest ofici artesà. Tomeu Fuster està al cap davant d’aquest negoci familiar, juntament amb la seva tia Antònia Capllonch i les seves cosines Cati Vicens Capllonch i Joana Vicens Capllonch.

 

Presenta i modera Andrés Rodríguez, editor i director de Forbes i Tapas, i president de Spainmedia.

Registre gratuït
Streaming YouTube