Impressió 3D sostenible d’il·luminació aplicada a l’arquitectura

ho

Webinar gratuït de Signify amb l’objectiu de donar eines per a la creació sostenible de lluminàries a partir de la impressió en 3D.

La sostenibilitat és un dels factors clau al nostre dia a dia, i el disseny ha d’incorporar tècniques que ajudin a preservar el medi ambient. La impressió 3D és un mètode més sostenible per crear i produir productes reduint la petjada de carbó, tot i que no tots els dissenyadors, arquitectes i altres professionals pensen en aquest mètode de producció.

Signify ofereix un webinar amb l’objectiu de millorar la sostenibilitat medi ambiental a partir de l’ús de materials reciclables. A més, ofereix eines per millorar el procés de producció de lluminàries fetes a mida a partir de la impressió en 3D.

Aquest webinar gratuït es dirigeix a arquitectes, dissenyadors i professionals, amb l’objectiu d’oferir coneixements clau sobre els beneficis d’optar per la tecnologia de la impressió 3D per tal de reduir la petjada de carbó i produir elements d’il·luminació interior responsables amb el medi ambient. S’exploraran nous materials sostenibles i es tractarà sobre com dissenyar maneres flexibles de reduir la contaminació dels processos productius, amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de repensar un futur en clau de sostenibilitat.

Signify Lighting Academy és una plataforma educativa que ofereix recursos educatius rellevants amb proves d’avaluació. La plataforma compta amb publicacions, cursos i esdeveniments a través dels quals tothom pot aprendre sobre diferents aspectes de la il·luminació de manera senzilla.

Inscripcions