Assemblea de socis i sòcies del FAD 2022

ho

Celebrada uns dies abans de Sant Jordi, proposem un intercanvi de llibres d’art i disseny els assistents.

Els socis i sòcies de l’entitat estan convocats a l’assemblea general ordinària del FAD, que tindrà lloc el proper 20 d’abril a les 18:30h en primera convocatòria i a les 19:00h en segona i definitiva.

L’esdeveniment per fi recuperarà del tot la presencialitat i els assistents podran brindar amb unes cerveses Moritz. A més, igual que l’any passat, se celebrarà uns dies abans de Sant Jordi i per això proposem un intercanvi de llibres de l’àmbit creatiu i del disseny entre els que s’hi apuntin.

Un dels fils conductors de l’acte serà el testimoni d’un grup de #FADmembers, professionals de diferents generacions i de les diverses disciplines creatives vinculades amb l’entitat. Perfils i edats dispars, igual que la manera d’entendre l’associacionisme, que parlaran de la professió i també d’aquell element en comú que els uneix: el FAD com a creador del context que facilita la trobada o la interacció intergeneracional.

Un altre dels motius per no faltar-hi és que els socis i sòcies que hi assisteixin podran endur-se l’obra gràfica anual de sèrie limitada, de RCR Arquitectes, i veure en directe la presentació de la Copa del FAD número 103, a càrrec de Raquel Bistuer.

També es farà entrega de les insígnies de 50 anys de socis a Jordi Antones Grau i Josep Maria Mir Borrut. I les de 25 anys de socis a Xavier Boronat Llop, Isabel López Vilalta, Víctor Navarro Barba, Jaume Pujagut Grau i Claret Serrahima de Riba.

 

Ordre del dia:

1. Benvinguda i informe de presidència.
2. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea general ordinària amb data 22 d’abril de 2021.
3. Informe de la Junta Directiva.
4. Presentació de la Memòria d’activitats del FAD de l’any 2021.
5. Informe de tresoreria; examen i aprovació, si escau, de l’estat de comptes de l’exercici de l’any 2021; presentació i aprovació, si escau, del pressupost d’ingressos i despeses per a l’any 2022.
6. Renovació i ratificació de càrrecs de la Junta del FAD i proposta per celebrar les eleccions, bé a l’assemblea ordinària del 2023, o bé en una assemblea extraordinària a l’octubre de 2022.
7. Torn obert de paraules.

 

En el següent enllaç hi trobaràs un formulari d’inscripció per confirmar assistència, dirigit només a socis i sòcies, en el qual podràs també proposar el nom d’un llibre que tota la comunitat del FAD hauria de conèixer i que recomanarem per Sant Jordi a través dels nostres canals de comunicació.