El millor disseny de l’any 2022

ho

Mostra dels 500 productes i projectes més destacats de l’any en disseny industrial, disseny gràfic i comunicació visual, arquitectura i interiorisme.

Què ha passat en el sector del disseny i l’arquitectura en els darrers dotze mesos? Quines han estat les propostes més destacades? Què aporten de nou? Un any més, les associacions del FAD mostren al públic els projectes seleccionats en els diferents premis que organitzen en cadascuna de les seves disciplines: disseny gràfic i comunicació visual, disseny industrial, arquitectura i interiorisme. En conjunt, la mostra ens ofereix una valuosa panoràmica del millor disseny de l’any, una selecció avalada pel criteri d’uns jurats formats per professionals de prestigi que han valorat l’excel·lència, l’originalitat i la innovació conceptual dels projectes presentats.

L’exposició està dividida en tres àmbits:

La mostra també es pot recórrer seguint quatre itineraris multidisciplinars, tres d’ells alineats amb els principis de la Nova Bauhaus Europea i un quart sobre innovació tecnològica:

Enguany, L’exposició inclou una proposta per visitar-la en família. Es tracta d’un recurs pedagògic en forma de joc de dinàmica lliure. S’adreça a infants d’entre 6 i 11 anys, perquè descobreixin de forma lúdica què és el bon disseny i quins son els valors que el caracteritzen..