El millor disseny de l’any, a València

ho

Integrada per una selecció de projectes guardonats als premis de les associacions del FAD, aquest clàssic itinera a València en motiu de la World Design Capital Valencia 2022.

«El millor disseny de l’any» és una exposició integrada per una selecció de 40 projectes que donen visibilitat a l’excel·lència creativa i els valors del bon disseny en les seves diferents disciplines. Les obres que s’hi exhibeixen han estat seleccionades d’entre els projectes finalistes i guanyadors dels Premis FAD d’Arquitectura, els Premis ADI de disseny industrial i els Premis ADG Laus de disseny gràfic i comunicació visual, tots ells organitzats per les associacions del FAD.

La mostra es pot recórrer seguint quatre itineraris transversals: tres d’ells amb obres que responen als valors de la New European Bauhaus, la bellesa, la inclusivitat i la sostenibilitat, i un quart dedicat a la innovació tecnològica. Es tracta d’una versió itinerant de l’exposició que es va poder veure al Disseny Hub Barcelona i que ara, en col·laboració en col·laboració amb l’ADCV i el Centre Cultural La Nau, viatja a València en motiu de la World Design Capital València 2022, gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub.

En aquesta itinerància, l’exposició incorpora una secció formada per les obres guanyadores del Premi Impacte Positiu de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV). Un contingut que connecta València i Barcelona a través de la vessant més responsable del disseny com a facilitador del canvi cap a un sistema més sostenible, innovador, inclusiu i equitatiu.

La inauguració tindrà lloc el 24/11 a les 20 h. L’accés és gratuït amb inscripció prèvia.

Inscriu-t’hi