Participa a la playlist del Design Market Barcelona

ho

Envia’ns una cançó per ambientar aquesta edició o navega per les botigues online dels expositors al ritme the «My Favourite Things» o «Space Oddity»

Aquest any, en comptes de passejar pel bosc d’expositors que cada any omple el Disseny Hub al ritme del piano bar de Campari, et proposem navegar per les botigues online dels expositors participants en aquesta edició del Design Market Barcelona al ritme d’una playlist molt especial.

La llista conté cançons de tots els gèneres i èpoques triades per alguns dels expositors, i compta també amb peces triades per alguns cèlebres assidus al mercat amb els que hem parlat aquests dies, com Gemma Villegas, Òscar Dalmau o Ferran Adrià, entre d’altres.

Les deu primeres pistes demostren que els amants del bon disseny són també amants de la bona música, i per això ens agradaria seguir fent créixer la llista amb els vostres suggeriments. Si vols recomanar una cançó, envia la teva proposta a designmarket@fad.cat. Cada nova addició fa la llista més variada i sorprenent, i ambientarà l’edició més casolana del Design Market.

 

 

La llista comença amb una molt significativa versió de jazz de «My Favourite Things» interpretada al saxo pel gran John Coltrane. La lletra de la coneguda cançó original (escrita per Richard Rodgers y Oscar Hammerstein II pel musical «The Sound of Music» al 1959 i popularitzada per Julie Andrews a la pel·lícula de 1965) sembla convidar-nos a buscar, en l’oferta de peces d’enguany, nous objectes a afegir a la nostra llista de coses favorites. És una tria de la dissenyadora de la campanya gràfica d’enguany, Gemma Villegas.

Una altra de les cançons destacades és «Space Oddity», el hit de David Bowie inspirat en la pel·lícula «2001: A Space Odyssey» que parla d’un astronauta perdut a l’espai. El títol de la cançó, triada per Ferran Adrià, ens fa pensar en la màgica raresa d’aquesta edició del Design Market a casa, que a causa de les mesures de seguretat ens ha forçat a replantejar el mercat com una navegació per l’espai virtual.

La llista també compta amb la instrumental «Lujon», de Henry Mancini, un dels més cèlebres compositors de la història del cinema, autor de la banda sonora de la Pantera Rosa o la famosa «Moon River». La peça és una tria d’Òscar Dalmau.

Destaquen també «Sunny», de Bonnie M, una cançó plena de positivisme i energia triada per Antoni Basses o «Let’s call the whole thing off» (Deixem-ho estar), quelcom que no hem volgut fer amb aquesta edició i que els intèrprets de la cançó tampoc volen fer amb el seu amor pel disseny.

Esperem que gaudiu tant de la selecció musical com de la selecció d’expositors d’aquesta edició i aquestes festes regaleu disseny independent i de proximitat més que mai.